سلام ، چند روز پيش مي خواستم مطلبي رو تو سايت بالاترين بذارم ولي به خاطر اينكه عضويت آن بسته شده بود نتونستم اين كارو بكنم به فكر اين كار افتادم.
شما مي توانيد پيام هاي خود را مستقيما با استفاده از ايميل بر روي اين وبلاگ بگذاريد . روش كار خيلي ساده است ،پيام هاي خود را به اين آدرس alirezairf.social@blogger.com ميل كنيد.
فقط به مباني اخلاقي خود و ديگران احترام بگذاريد



۱۳۸۹ بهمن ۱۲, سه‌شنبه

News from VOA in Persian

مهم ترين خبرها

۲۱۹ کشته در ناآرامی های تونس

یک گروه تحقیق سازمان ملل در تونس از ۲۱۹ کشته در ناآرامی های منجر به برکناری رییس جمهوری تونس خبر داده است. سرپرست این گروه روز سه شنبه گفت این ارقام را در پایان یک ماموریت یک هفته ای در تونس و با تحقیق از برخی منابع بدست آورده است.

پیشتر، دولت تونس آمار کشته شدگان را ۷۲ اعلام کرده بود هرچند گروه های مخالف دولت رقم واقعی جان باختگان را بیش از آمار دولتی اعلام می کردند. در همین حال خبرگزاری فرانسه روز سه شنبه از تجمع هزاران نفری در شهر«کاسرین» در مرکز تونس خبر داد.

واکنش دولتمردان کانادا به بحران سیاسی در مصر

در شرایطی که بحران سیاسی در مصر و گردهمایی های اعتراضی هفته گذشته مردم این کشور واکنش دولتمردان کشورهای جهان را برانگیخته است، مقامات دولت فدرال کانادا از اظهارنظر و موضع گیری مستقیم در مورد آینده حکومت حسنی مبارک، رئیس جمهوری مصر خودداری کرده اند.

لارنس کانن، وزیر امور خارجه دولت محافظه کار کانادا در مورد اعتراض های مردمی در مصر گفته است: «ما در امور داخلی کشورها دخالت نمی کنیم  و به استقلال مصر احترام می گذاریم. گوش فرادادن به خواست مردم  و اعمال اصلاحات که به نظر ما کار صحیحی است، به تصمیم پرزیدنت مبارک بستگی دارد.»

وزیر امور خارجه کانادا به «سی بی سی»، تلویزیون دولتی کشور گفته است مردم مصر آشکارا خواهان اعمال تغییرات هستند و کانادا « پرزیدنت مبارک و دولت او را ترغیب می کند تا برای اعمال اصلاحات دموکراتیک اقدام کند».

آقای کانن تاکید کرده است کانادا در موقعیتی قرار ندارد که آقای مبارک را به ترک موقعیت سیاسی و یا حتی ترک کشور ترغیب کند.

گروهی از مصری تباران مقیم کانادا با برگزاری گردهمایی در میادین اصلی شهرهایی همچون تورنتو و مونترال، با هموطنان خود در مصر ابراز همبستگی کردند. گروهی از معترضان در برابر سفارت مصر در کانادا گرد آمدند و با خواندن سرود ملی و افراشتن پرچم های مصر با مردم کشورشان هم صدا شدند.

مایکل ایگناتیف، رهبر حزب لیبرال و مخالف دولت فدرال ابراز امیدواری کرده است که کانادا با همه توان خود از مصر بخواهد این  گذار را به شیوه ای آرام  و صلح آمیز انجام دهد و هرچه زودتر انتخابات آزاد و دموکراتیک برگزار کند.

جک لیتون، رهبر حزب دموکراتیک ملی کانادا نیز در واکنشی به ناآرامی ها در مصر گفته است تردیدی نیست که مردم مصر خواهان تغییر هستند و تصمیم گیرنده نهایی نیز آن ها خواهند بود. وی ابراز امیدواری کرده است که مصر شاهد تغییرات دموکراتیک باشد.

در حالی که اتاوا از شهروندان کانادا خواسته است تا برای حفظ امنیت و سلامت خود از سفر به مصر پرهیز کنند، طی چند روز گذشته دو هواپیما، حدود ششصد تبعه کانادایی را از مصر تخلیه کردند.    

ادامه بازداشت دیپلمات آمریکایی در پاکستان

یک دادگاه پاکستان به دولت این کشور دستور داده تا از تحویل دیپلمات آمریکایی متهم به قتل دو پاکستانی در لاهور خودداری کند.

آمریکا خواستار آزادی ریموند دیویس شده و گفته است او از مصونیت دیپلماتیک برخوردار است و به همین دلیل ادامه بازداشت اش غیرقانونی است. دادگاه عالی لاهور روز سه شنبه دستور داده بود تا دیویس در فهرست کنترل خروج قرار گیرد. چنین اقدامی از خروج او از کشور به مدت ۱۵ روز، در حالی که دادستانی درباره مصونیت او تحقیق می کند، جلوگیری به عمل می آورد.

سفارت آمریکا در اسلام آباد اعلام کرده دیویس برای دفاع از خود از اسلحه استفاده کرده است.   

اردوغان: مبارک درخواست مردم را بشنود

نخست وزیر ترکیه، حسنی مبارک را ترغیب کرد تا به درخواست های مردم مصر گوش فرا دهد. رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه روز سه شنبه از رییس جمهوری مصر خواست تا «تقاضاهای انسانی» مردم را بشنود.

این در حالی است که مسئول کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز گفته است دولت مبارک حقوق بشر را به صورت گسترده ای نقض کرده از جمله برای سرکوب مخالفان به استفاده گسترده از شکنجه متوسل شده است. ناوی پیلای همچنین از دولت مصر خواست تا به دخالت در ارتباطات شهروندان پایان داده و نیروهای امنیتی را از توسل به خشونت برحذر دارد.

آمریکا روز دوشنبه اقدام مبارک برای تعیین دولت جدید را رد و اعلام وضعیت کنونی ایجاب می کند اقدامی عملی صورت گیرد نه این که افرادی جدید منصوب شوند.

انتصاب نخست وزیر جدید اردن

ملک عبدالله پادشاه اردن در پی هفته ها اعتراض، سمیر الرفاعی نخست وزیر این کشور را برکنار کرد. منابع رسمی در امان پایتخت اردن گزارش داده اند که ژنرال بازنشسته معروف بخیت مامور تشکیل کابینه جدید شده است.
ناظران این اقدام ملک عبدالله را پاسخی به اعتراض های خیابانی هزاران اردنی قلمداد کرده اند که خواستار استعفای دولت به علت افزایش قیمت های سوخت و مواد غذایی و کندی اصلاحات سیاسی بودند. اردن پس از سودان و مصر سومین کشور عربی است در ماه های اخیر دستخوش ناآرامی سیاسی شده است.
در بیانیه کاخ سلطنتی اردن همچنین تصریح شده ملک عبدالله گام های عملی و سریع برای اجرای اصلاحات سیاسی واقعی را از وظایف اصلی نخست وزیر جدید اعلام کرده است. پادشاه اردن دولت را به تقویت دمکراسی و فراهم ساختن یک زندگی مطلوب برای همه شهروندان موظف کرده است.
در همین حال یکی از رهبران جبهه متنفد «عمل اسلامی» به خبرگزاری فرانسه گفته است برای اجرای چنین اصلاحاتی با دولت به گفتگو نشسته است.

نگرانی وزارت امور خارجه آمریکا از ادامه نقض حقوق بشر در ایران

وزارت امور خارجه آمریکا از ادامه نقض حقوق بشر در ایران عمیقا ابراز نگرانی کرده است.
فیلیپ کراولی سخنگوی وزارت امور خارجه روز سه شنبه در بیانیه ای، نگرانی آمریکا را از ادامه محرومیت شهروندان ایران از حقوق انسانی آنها ابراز داشت و گفت رسیدگی به پرونده های قضایی، محاکمات و محکومیت ها بدون رعایت شفافیت، و رویه های و موازین مندرج در قانون اساسی ایران ادامه دارد.
در بیانیه گفته می شود «ما بویژه از اعدام اخیر زهرا بهرامی، زن هلندی ایرانی تبار، که از دسترسی به مقامات کنسولگری هلند محروم بود، نگران هستیم. اعدام او یکی از ده ها مورد مشابه در هفته های اخیر است و پرسش هایی جدی درباره انگیزه های دولت ایران و این که آیا این زندانیان از حقوق خود بر اساس کنوانسیون بین المللی حقوق مدنی و سیاسی برخوردار بودند یا نه، مطرح می سازد.
وزارت امور خارجه آمریکا دولت ایران را تشویق کرده است تمام چنین اعدام هایی را متوقف کند و مطابق با تعهدات بین المللی خود، حقوق شهروندان خود را تضمین کند.

گزارش: مردم مصر با هدف برپايی يک تظاهرات ميليونی تجمع می کنند

تجمع مردم مصر برای تظاهرات ميليونی اپوزيسيون که برای امروز، سه شنبه، تدارک ديده شده است، در اولين ساعات بامداد، آغاز شد.

نيروهای امنيتی ميگويند پليس مصر با دستور خودداری از مقابله با تظاهرکنندگان به کار عادی خود بازميگردند. در همين حال ارتش مصر در حال افزايش حضور خود است و با حضور سنگين در قاهره، پايتخت، با تانک و زره پوش به حفاظت از بانکها، ساختمانهای دولتی و مراکز کار وزارت کشور، می پردازد.

دوشنبه شب تظاهرکنندگان برای چهارمين شب متوالی در سراسر کشور با ناديده گرفتن حکومت نظامی به فشار برای خواست خود مبنی بر کناره گيری حسنی مبارک پس از حدود ۳۰ سال در مقام رياست جمهوری، ادامه دادند. بيش از صد نفر در اعتراضهای مصر، کشته شدند.

جنبش اعتراضی مصر که در ابتدا در سطح محلی آغاز شد پس از آنکه بزرگترين گروه اپوزيسيون -- گروه اخوان المسلمين -- روز يکشنبه حمايت خود را از محمد البرادعی، مدير کل پيشين آژانس بين المللی اتمی سازمان ملل، اعلام کرد، صورت متشکلتری بخود گرفته است. اپوزيسيون مؤتلف جديد، شامل جنبش اسلامی، از البرادعی خواستار تشکيل دولت اتحاد ملی و تماس با ارتش مصر شده است.

حسنی مبارک از دولت جديد خود خواستار حفظ يارانه ها و کنترل تورم و ايجاد مشاغل تازه شد. در نامه ای که روز يکشنبه از تلويزيون دولتی خوانده شد، رييس جمهوری مصر بر نياز به اصلاحات سياسی از طريق گفتگو با احزاب اپوزيسيون، تأکيد کرد.

بگفته هيلاری کلينتون، وزير امور خارجه آمريکا، ۳۰ سال است که چه رؤسای جمهوری دموکرات و چه جمهوريخواه آمريکا به مصر گوشزد ميکرده اند که ثبات واقعی فقط با دموکراسی قابل تحقق و پايداری است -- هنگاميکه خواستهای همه اقشار مردم، برآورده شود. وزير امور خارجه آمريکا در توضيح بيشتر اظهار داشت صحبت از يک دموکراسی ۶ يا ۱۲ ماهه نيست که بعد به ديکتاتوری نظامی مانند ايران، تبديل شود.

هيلاری کلينتون که بامداد يکشنبه در ماراتونی از مصاحبه ها با شبکه های تلويزيونی مختلف آمريکا موضع دولت آمريکا را تشريح ميکرد در شبکه اِن بی سی، دموکراسی ايران را تصنعی خواند و انتخابات رياست جمهوری سال گذشته در ايران را مثال زد و گفت يک انتخابات ۳۰ سال پيش برگزار شد گروهی بر مسند قدرت ماندند و به مرور زمان هر چه کمتر و کمتر به خواسته شهروندان خود توجه کردند. رييس جمهوری آمريکا می گويد انتقال قدرت در مصر از دولت فعلی به دولتی فراگير بايد بگونه ای با نظم و حساب شده باشد.اما بگفته خانم کلينتون اين بمعنای آن نيست که آمريکا بخواهد آقای مبارک، کناره گيری کند. بگفته وزير امور خارجه آمريکا در مصاحبه با شبکه فاکس، آمريکا انتظار دارد انتقال قدرت بگونه ای باشد که خلائی ايجاد نشود که نيروهای افراطگرا و عوامل ستيزه جو بتوانند از آن سود جسته، و خلاء قدرت را پر کنند.

خانم کلينتون به سؤالهای مکرر و مصرانه مجريان در مورد اينکه آيا واشنگتن ميخواهد حسنی مبارک بر مسند قدرت بماند يا خير اظهار داشت اين تصميم مربوط به مردم مصر است و حال پس از ۳۰ سال توصيه های آمريکا برای اصلاحات تعيين معاون رييس جمهوری در مصر، به اين ترتيب تحقق يافت. آقای مبارک، عمر سليمان را که رياست سازمان اطلاعات مصر را بر عهده دارد به عنوان معاون رييس جمهوری در دولت جديد خود، معرفی کرده است.

در سه روز گذشته تحولات مصر در چند نوبت به رييس جمهوری آمريکا گزارش ميشد. پرزيدنت اوباما در اين سه روز با رهبران بريتانيا، ترکيه، اسراييل و عربستان سعودی در خصوص مصر تلفنی تبادل نظر کرده است و خواهان ارزيابی آنان شده است. پرزيدنت اوباما در اين مکالمات اظهار داشت که واشنگتن ضمن اينکه خواهان خويشتنداری از سوی دو طرف است، از حقوق دموکراتيک مردم مصر حمايت ميکند. اکنون زمان گام برداشتن بسمت گفتگوی ملی و باز کردن فضا برای تظاهرات آرام و ايجاد اپوزيسيون مسالمت آميز است. سفير مصر در واشنگتن از حسنی مبارک نقل قول کرده است که آماده گفتگوی ملی در کنار به انجام رساندن توصيه های دولت آمريکا در مورد به عمل در آوردن اصلاحات دموکراتيک است. هيلاری کلينتون از مصر بعنوان يک متحد مهم برای آمريکا نام برد چرا که آن کشور در صلح با اسراييل و حفظ آن به سهم خود از درگيری، خونريزی و آشفتگی در منطقه، جلوگيری کرده است.

اما تحولات تازه درمصر بازتابهای گسترده ای در جهان يافته است که رو به فزونی است.

بان کی مون، دبير کل سازمان ملل متحد، در واکنش به اين تحولات گفت: «اخيرا ديده ايم که خواستهای مردم از سوی رهبران شنيده شده و من کرارا گفته ام که رهبران هر کشوری از جمله مصر بايد پيش از هرچيز با توجه و صميميت بيشتری به صدای مردم خود گوش کنند.»

گيدو وستروله، وزير امورخارجه آلمان، نيز که روز دوشنبه پيشاپيش سفری به اسراييل برای انجام گفتگوهای منطقه ای در برلن سخن می گفت ضمن اشاره به نقش نامطمئن و شکننده پرزيدنت حسنی مبارک گفت: «ما نمی دانيم تحولات سياسی در مصر چگونه ادامه خواهد يافت. آنچه می دانيم اين است که هيچگاه شرايط مثل گذشته نخواهد شد.»

ويليام هيگ، وزير خارجه بريتانيا، نيز با نام بردن ازضرورت آغاز فرايند تازه ای در مصر که آن را روند گذار خواند اضافه کرد: «آنچه که ما در بيانيه مشترک با پرزيدنت سارکوزی و خانم مرکل به آن اشاره کرديم، تشکيل دولتی چند صدايی و صادق در مصر و به عمل در آوردن اصلاحات واقعی و آشکار و برگزاری انتخابات آزاد و منصفانه درآن کشور است.»

اما روز دوشنبه چندين کشور برای بازگرداندن شهروندان خود از مصر در گرماگرم ناآراميهای قاهره به آن شهر هواپيما گسيل داشتند. کره جنوبی اعلام کرد که به شمار پروازهای آن کشور از قاهره به سئول، افزوده شده است. کيم يونگ سون، سخنگوی وزارت امورخارجه کره چنوبی، ميگويد کشور متبوع وی اوضاع مصر را زير نظر دارد.

جوليا گيلرد، نخست وزير استراليا، نيز می گويد چارتری روز چهارشنبه شهروندان استراليايی را از مصر به کشورشان، بازخواهد گرداند.

مارکوس کيپريانو، وزير امورخارجه قبرس، ابراز اميدواری کرد که حسنی مبارک، رييس جمهوری مصر، رو به اصلاحات حرکت کند و افزود که اتحاديه اروپا آماده است تا دراين فرايند گذار در کنار مردم مصر بايستد و از آنها، حمايت کند.

بنيامين نتانياهو، نخست وزير اسراييل، نيز نسبت به تحولات مصر گفت: «با پرزيدنت اوباما و خانم کلينتون گفتگوهايی کرده ام. تلاش ما بر هدف تداوم ثبات و امنيت در اين منطقه مبتنی است. اعتراض گسترده به حکومت حسنی مبارک مايه نگرانی اسراييل است. اسراييل بيش از سی سال پيش معاهده صلحی با مصر امضا کرده است.»

بر اساس گزارش های خبری شخصيت های کليدی در بحران مصر عبارتند از:

حسنی مبارک، رييس جمهوری ۸۲ ساله مصر، در مقام رهبر حزب دمکراتيک ملی، که در سه دهه گذشته بر آن کشور حکومت کرده است. تحليل گران می گويند، وی که در وضعيت بد جسمانی به سر می برد، هنوز جانشين خود را معرفی نکرده است ، اما برای جانشينی جمال مبارک، پسر خود، در تلاش بوده است. حسنی مبارک پس از ترور انور سادات، رييس جمهوری مصر شد.

محمد البرادعی، برنده جايزه صلح نوبل و ديپلمات پيشين مصر است. وی اکنون به عنوان منتقد اصلی آقای مبارک توجه جهانی را به خود جلب کرده است. او تا چندی پيش، رييس آژانس بين المللی انرژی اتمی سازمان ملل متحد بود و برای سال ها خارج از مصر زندگی کرده است. محمد البرادعی جنبش مستقل موسوم به «سازمان سراسری برای تغيير» را سال گذشته تاسيس کرد و داوطلب رهبری کابينه انتقالی در مصر، در صورت کناره گيری آقای مبارک از قدرت، شده است.

عمر سليمان، معاون رييس جمهوری، رياست سازمان اطلاعات مصر را نيز بر عهده دارد. وی که از متحدان نزديک آقای مبارک است، از سوی برخی تحليل گران به عنوان جانشين احتمالی رييس جمهوری ديده می شود. او برای ميانجيگری در امور خاورميانه و مهار اسلام گرايان افراطی، از احترام بين المللی برخوردار بوده است.

ايمن نور، مخالف سياسی و بنيانگذار حزب موسوم به «فردا» در انتخابات رياست جمهوری سال ۲۰۰۵ ميلادی رقيب آقای مبارک بود که بعداً به اتهام فساد مالی زندانی شد. دولت مصر، تحت فشار آمريکا و ديگر کشورهای جهان، آقای نور را در سال ۲۰۰۹ از زندان، آزاد کرد.

اخوان المسلمين، سازمان بنيادگرايان اسلامی در مصر است. اين سازمان غيرقانونی بوده است اما بزرگترين گروه مخالف دولت محسوب می شود. اعضای اين گروه در انتخابات سال ۲۰۰۵ يک پنجم از کرسی های مجلس را کسب کردند اما در انتخابات مناقشه برانگيز در اواخر سال گذشته ميلادی رسماً به مجلس راه نيافتند. اما نامزدهای انتخاباتی اخوان المسلمين به عنوان مستقل در انتخابات شرکت می کنند. اين سازمان در سالهای اخير با هدف تشکيل يک دولت اسلامی، يک جنبش سياسی مسالمت آميز در مصر را رهبری می کند.

همچنين رهبران جنبش ۶ آوريل در ميان جوانان و کلاً بدنه جنبش اخير در مصر از محبوبيت زيادی برخوردارند.

در همين حال وال استريت جورنال می نويسد بشار اسد، رييس جمهوری سوريه، گفته است برای پيشبرد اصلاحات و تحول سياسی پيشقدم خواهد شد و اين نشان می دهد تا چه پايه تحولات جاری مصر سران کشورهای منطقه را به بازنگری در سياست های خود، وادار کرده است.

راشد الغنوشی: «من خمينی نيستم»

واشنگتن تايمز با شرح بازگشت راشد الغنوشی رهبر جنبش اسلامگرايی تونس به کشورش پس از دو دهه تبعيد از قول او می نويسد رسانه های غربی از من چهره ای همانند خمينی ترسيم کرده اند درحالی که من خمينی نيستم.

آقای الغنوشی می گويد: «من نه جويای مقام رياست جمهوری هستم ونه پست وزارت يا نمايندگی پارلمان می خواهم؛ تنها می خواهم جنبش من به روند گذار کشورم به دموکراسی کمک کند.»

«فهرست دموکراسی» کشورهای جهان را از نظر ميزان آزادی طبقه بندی می کند

چندين نهاد دولتی و غيردولتی، در مورد روند دمکراسی در جهان گزارش می دهند. يکی از گزارش ها موسوم به «فهرست دمکراسی» توسط واحد اطلاعات اقتصادی در بريتانيا، تهيه می شود.

آزادی سياسی به عدم دخالت در استقلال فردی، است، اعم از اينکه اين دخالت با توسل به تهديد صورت بگيرد و يا خشونت. آزادی سياسی معمولاً رابطه نزديکی با آزاديهای مدنی دارد. در اکثر جوامع دمکراتيک دولت ها تضمين های قانونی را برای آزاديهای شخصی و مدنی، ارائه می دهند. برخی از اين آزاديها شامل، آزادی بيان، مذهب، تشکيل حزب، و آزاديهای اقتصادی است.

فهرست دمکراسی، گزارشی که توسط واحد اطلاعات اقتصادی منتتشر می شود سالانه ۱۶۷ کشور جهان را بر اساس شاخص های دمکراسی طبقه بندی می کند. واحد اطلاعات اقتصادی که مقرش در لندن قرار دارد طبقه بندی ميزان دمکراتيک بودن کشورها را با مرور ۶۰ شاخص ارزيابی می کند. برخی از اين شاخص ها شامل روند انتخابات، تعدد احزاب سياسی فعال، آزاديهای مدنی، عملکرد دولت، و ميزان مشارکت شهروندان در روندهای سياسی و فرهنگ سياسی کشور است.

«فهرست دمکراسی» که برای اولين بار در سال ۲۰۰۶ منتشر شد به کشورها امتيازی بين ۰ تا ۱۰ می دهد. بر اساس گزارش سال ۲۰۱۰ «فهرست دمکراسی» کشور نروژ با امتياز ۹ و ۸ دهم، از بيشترين ارزشهای دمکراتيک برخوردار است. سوئد که در سال ۲۰۰۸ رتبه اول فهرست را از آن خود داشت در گزارش سال ۲۰۱۰ به رتبه چهارم سقوط کرد.

در انتهای اين فهرست، کره شمالی با امتياز يک و هشت صدم، قرار گرفته است.

کشورهای اين فهرست به چهار دسته کلی تقسيم شده اند دمکراسی های کامل، دمکراسی های بانقص (فلاد)، رژيم های ما بين (هايبريد)، و رژيم های استبدادی. در گزارش سال ۲۰۱۰ در مقايسه با گزارش سال ۲۰۰۸ يازده کشور در اين فهرست، سقوط رتبه داشتند. يکی از اين کشورها فرانسه بود که بر اساس اين فهرست از يک دمکراسی کامل، به طبقه بندی «دمکراسی با نقص» تنزل يافته است. آمريکا، در رتبه ۱۳ اين فهرست و در طبقه بندی دمکراسی کامل قرار دارد. کانادا، ژاپن، کره جنوبی و چندين کشور اروپايی نيز در طبقه بندی کشورهای دمکراتيک کامل قرار دارند که روی هم رفته شامل ۲۶ کشور می شود.

ايران بين ۱۰ کشور آخر اين فهرست است و امتيازش يک و ۹۴ صدم است. فهرست دمکراسی، ايران را در گروه کشورهای استبدادی طبقه بندی کرده است.

صاق لاريجانی در مورد اعدام زهرا بهرامی توضيح می دهد

روزنامه کیهان چاپ تهران، اظهارات آیت الله صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی، را در واکنش به اعتراضهای بین المللی علیه اعدام زهرا بهرامی، منتشر کرده است.

به گزارش کيهان آيت الله لاريجانی می گويد: «ما از حقوق بشری كه طرفدار اشرار و قاچاقچيان مواد مخدر باشد تبری می جوييم.»

طبق گزارش خبرگزاری ها زهرا بهرامی، شهروند ايرانی – هلندی که در تهران اعدام شد، در جريان تظاهرات اعتراضی خرداد ماه سال گذشته و به اتهام شرکت در اعتصابات، بازداشت شده بود اما مدتی بعد قوه قضاييه ايران وی را به قاچاق مواد مخدر، متهم کرد.

در خبری ديگر آیت الله لاریجانی در جلسه مسؤلان عالی قضايی در انتقاد از مسؤلان دولتی گفت: «مجوز دادن به تئاترها و فيلم هایی که هر مسلمان متعهدی را بيازارد، خلاف قوانين است، و واضح است در خلأ نظارت دستگاه های اجرايی، قوه قضائيه به وظيفه قانونی خود عمل می كند.»

پیش از این دادستان تهران، در پی یک گزارش خبرگزاری فارس که نزدیک به نهادهای اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی ست، دست‌اندركاران تئاتر «هدا گابلر» را احضار کرده بود.

پخش زنده برنامه های بخش فارسی صدای آمريکا از آيفون

**********

هنرمندان، ورزشکاران و شخصیتهای ایرانی به سئوالهای شما پاسخ می دهند. سئوالهای خود را از جيمی دلشاد (شهردار بورلی هيلز) با عنوان "سئوال هفتهبه ايميل آدرس: q10@voanews.com ارسال کنيد.

پاسخهای شاهين نجفی به پرسشها را از اينجا ببينيد.

**********

شبکه خبری فارسی صدای آمريکا آخرين خبرها و ويديوهای روز را روی تلفن موبايل، يا هر وسيله اينترنتی دستی ديگر، بطور رايگان عرضه می کند. لطفأ به آدرس سايت جديد موبايل صدای آمريکا توجه کنيد:

pnn.voa.mobi

DIT - پراکسی

Ultrareach - نرم افزار اولترا ريچ را از اينجا دانلود کنيد

UltraVOAPersian96

PSIPHON - نرم افزار

https://khabarharouzi.com

ماهواره های صدای آمريکا

Arabsat/Eurobird 8 (25.5 Deg East)

Downlink Frequency: 11,585 MHz

FEC: 3/4

Symbol Rate: 27.500 MSym/s

Polarization: V

VC/Service ID: 175

Eutelsat W3A (7 Deg East)

Downlink Frequency: 10,720.75 MHz

FEC: 1/2

Symbol Rate: 22.0 MSym/s

Polarization: H

VC/Service ID: 6

Asiasat - 3 (105.5 Deg E)

Downlink Frequency: 4,040 MHz

FEC: 1/2

Symbol Rate: 26.5 MSym/s

Polarization: H

VC/Service ID: 415

Telstar 12 (15 Deg W)

Downlink Frequency: 12,608 MHz

FEC: 2/3

Symbol Rate: 19.279 MSym/s

Polarization: H

VC/Service ID: 6

Nilesat (AB4) - (7 Deg W)

Downlink Frequency: 11,355 MHz

FEC: 3/4

Rate: 27.5 MSym/s

Polarization: V

VC/Service ID: 1004

 

در اين ايميل

خبرها
ايران
آمريکا
آمريکای لاتين
اروپا
خاورميانه
آسيا
آفريقا
مناطق ديگر
هنر و فرهنگ
حوادث و بلايا
اقتصادي
آموزش
محيط زيست
بهداشت
حقوق بشر
نيروی کار
سياست
مذهب
علم و فن آوری
مسايل اجتماعی
ورزش
زنان

فسخ آبونمان

اگرنمی خواهيد اين ايميل را دريافت کنيد فسخ آبونمان

کمک می خواهيد؟

اگر در مورد اين ايميل پرسشی داريد به ankbut@voanews.com اطلاع دهيد.

صفحه نخست سايت از نو طراحی شده است تا دسترسی به اخبار و اطلاعات، ويديو، و برنامه های صدای آمريکا را تسهيل کند.

فسخ آبونمان | خبرهای بيشتر