سلام ، چند روز پيش مي خواستم مطلبي رو تو سايت بالاترين بذارم ولي به خاطر اينكه عضويت آن بسته شده بود نتونستم اين كارو بكنم به فكر اين كار افتادم.
شما مي توانيد پيام هاي خود را مستقيما با استفاده از ايميل بر روي اين وبلاگ بگذاريد . روش كار خيلي ساده است ،پيام هاي خود را به اين آدرس alirezairf.social@blogger.com ميل كنيد.
فقط به مباني اخلاقي خود و ديگران احترام بگذاريد



۱۳۸۹ اردیبهشت ۱۵, چهارشنبه

News from VOA in Persian

مهم ترين خبرها

تهران به رغم پنهان کاری های اتمی اش مسابقه تسليحاتی را به واشنگتن نسبت ميدهد

نيويورک تايمز در سرمقاله خود زيرعنوان "و رقم جادوئی اين است" می نويسد سرانجام می توان حقيقت را گفت. آمريکا رسما اعلام کرده است که ۵ هزار و ۱۱۳ کلاهک اتمی در زرادخانه خود دارد، و چند هزار کلاهک از رده خارج شده ديگرنيز درانتظار برچيده شدن ونابودی است.

مقامات اطلاعاتی آمريکا مدتها استدلال ميکردند که افشای ارقام می تواند به تروريست ها در محاسبه حداقل سوخت مورد نيازيک کلاهک کمک کند. اما اگراين استدلال زمانی هم درست بود، مسلما اکنون ازکارافتاده است.

درحقيقت حراست طولانی ازاين ارقام فاقد جنبه های محرمانه، معرف سرسختی های اتمی، دفاعی و بروکراتيک دوران جنگ سرد است. اقدام پرزيدنت اوباما درگسستن ازاين سنت دور از واقعيات روز قابل تحسين است. اين اقدام به تقويت موضع واعتبارآمريکا، درشرايطی که وی سعی ميکند جلوی گسترش واشاعه تسليحات اتمی را بگيرد، کمک ميکند.

ارقام نشان ميدهد آمريکا در کوچک ساختن زرادخانه اتمی خود، که در سال ۱۹۶۷ تعداد کلاهک های اتمی آن به ۳۱ هزار و ۲۵۵ رسيده بود، تا چه حد پيش رفته است. رقم ۵ هزار و ۱۱۳ به معنای کاهشی ۸۴ درصدی است، هر چند که اين رقم هنوزهم بسيار بيشتراز شمارلازم برای بازداری هر گونه تهديد اتمی است.

محمود احمدی نژاد رئيس جمهوری ايران دراين هفته بيشترين موارد خصمانه را ابرازکرد. او به رغم آنکه کشورش سالها تلاش های اتمی خود را پنهان نگاه ميداشت، و اخيرا نيز پنهان سازی اش در مورد يک واحد ديگر غنی سازی کشف شده بود، درسازمان ملل متحد واشنگتن را عاملی اصلی در به راه انداختن يک مسابقه تسليحات اتمی جلوه ميداد.

واشنگتن تايمز در سرمقاله خود زيرعنوان "ارقام اتمی اوباما" می نويسد دولت اوباما برای نخستين بار وسعت زرادخانه اتمی آمريکا را با ذکرجزئيات فاش ساخته است. اين اطلاعاتی بود که بيش از شصت سال محرمانه نگاه داشته ميشد. پرزيدنت اوباما با ارائه اين اطلاعات حساس، درگشودن رخنه ای در زره دفاعی آمريکا مسئوليت دارد.

مقامات مسئول درامور خلع سلاح و فعالان صلح ادعا ميکنند افشاگری صادقانه آمريکا موجب واکنشی مشابه توسط ديگر قدرت های اتمی خواهد شد و آنها را به پيروی واميدارد. ما مطمئن نيستيم قلدرهای محلی به اين نتيجه برسند که علنی ساختن اسرار در صحنه اتمی کاری درست است.

برخلاف آرزوی تيم اوباما در مورد جهانی عاری از تسليحات اتمی ، روند بين المللی جاری گويای گسترش و اشاعه تسليحات اتمی، به گونه ای غير قابل کنترل، بخصوص در کشورهای جهان سوم است، نه کاهش آن.

در ميان اين کشورها جمهوری اسلامی ايران قرار دارد که محمود احمدی نژاد رئيس جمهور آن روز دوشنبه از امضاکنندگان پيمان منع گسترش و اشاعه تسليحات اتمی خواستارمجازات کشورهائی شد که که کشورهای ديگر را با تسليحات اتمی تهديد ميکنند.

لس آنجلس تايمز زير عنوان "آمريکا سايز زرادخانه اتمی خود را فاش کرد" می نويسد در شرايطی که هيچيک از دولت های آمريکا تا کنون وسعت زرادخانه اتمی خود را فاش نکرده بودند افشای ارقام جاری اين زرادخانه شگفتی هائی را برانگيخته است. اما مقامات دولت و فعالانی که ازعلنی شدن اين اطلاعات جانبداری ميکنند ميگويند ارقام نشان ميدهد آمريکا تا چه حد به شفافيت برنامه تسليحاتی خود پای بند است، وکشورهای ديگر، بخصوص چين را به اتخاذ موضعی مشابه تشويق ميکند.

تنها رقمی که فاش نشد شمار کلاهک هائی است که بايد نابود شوند و مقامات ميگويند شمار آنها به چند هزار ميرسد، که انتظار ميرود رقم دقيق و قطعی آنها نيز به زودی اعلام شود.

احمدی نژاد: ایران برنامه اتمی خود را ادامه می دهد

محمود احمدی نژاد، رییس جمهوری اسلامی ایران با میانجیگری برزیل در معامله معاوضه سوخت اتمی، که سازمان ملل متحد از آن پشتیبانی می کند، «به طور اصولی» موافقت کرده است. با این حال او تا کید می کند که ایران برنامه اتمی خود را دنبال خواهد کرد.

در بیانیه ای که روز چهارشنبه دفتر احمدی نژاد صادر کرد گفته می شود او روز سه شنبه در جریان گفت و گویی با هوگو چاوز، رییس جمهوری ونزوئلا، پیشنهاد میانجیگری برزیل را مطرح ساخت.

معامله مورد بحث ایجاب می کند که تهران اورانیوم خود را برای غنی سازی به روسیه بفرستد. این ماده سپس به فرانسه انتقال خواهد یافت و پس از تبدیل به میله های سوخت به ایران بازگردانده خواهد شد.

ایران گفته است معاوضه سوخت را فقط در خاک خود قبول خواهد کرد.

برزیل قبلا از جامعه بین المللی خواسته است در مورد معامله اتمی انعطاف پذیری نشان دهد.

احمدی نژاد روز چهارشنبه در مصاحبه ای با تلویزیون ای بی سی آمریکا گفت ایران علیرغم تهدید عملیات نظامی توسط اسراییل، به برنامه اتمی خود «مسلما» ادامه خواهد داد.

او گفت فشار یا تهدید کشورهای دیگر ایران را ناچار نخواهد ساخت موضع خود را در برنامه اتمی تغییر دهد.

آمریکا و متحدانش، ایران را متهم می کنند که پنهانی سعی دارد تسلیحات اتمی تولید کند. ایران می گوید برنامه اتمی اش برای مقاصد صلحجویانه اجرا می شود.

مانورهای نیروی دریایی ایران آغاز شد

نیروی دریایی ایران رزمایش هشت روزه ای را در خلیج فارس و دریای عمان آغاز کرده است.

رسانه های ایران گزارش می دهند رزمایش «ولایت ۸۹» بین تنگه هرمز و بخش شمالی اقیانوس هند، در گستره ای حدود ۲۵۰ هزار کیلومتر مربع، برگزار می شود.

حبیب الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران، به تلویزیون دولتی گفت نیروی دریایی در این رزمایش قدرت خود را نشان خواهد داد. او روز شه شنبه گفت در مانورها واحد های نیروی هوایی و زیر دریایی کشور شرکت دارند.

رزمایش «ولایت ۸۹»  کمتر از دو هفته پس از آن برگزار می شود که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مانورهای چهار روزه ای را در خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز ترتیب داد.

در این میان، خبرگزاری نیمه رسمی فارس گزارش داد که فرمانده نیروی دریایی ایران تایید کرد یکی از جت های آن به تازگی بر فراز یک ناو هواپیمابر آمریکا در خلیج عمان پرواز کرد.

سیاری زمان این رویداد را مشخص نساخت، اما گفت ایران حق دارد پروازهای شناسایی انجام دهد.

پنج جدایی خواه کرد در نزدیکی مرز عراق کشته شدند

به گفته رسانه های دولتی ایران، افراد سپاه پاسداران انقلاب در زد و خوردهایی در غرب کشور ۵ جدایی خواه کرد را کشته اند.

علی اکبر نوری، یک فرمانده محلی سپاه، روز چهارشنبه گفت زد و خورد در حومه شهر دالاهو، در نزدیکی مرز عراق در گرفت.

او گفت پنج کرد از اعضای گروه جدایی خواه «حزب زندگی آزاد کردستان»، یا پژاک بودند.

نیروهای ایران اغلب با جدایی خواهان مسلح کرد که برخی از آنها با حزب کارگران کردستان ترکیه ارتباط دارند، درگیر شده اند.

ارتش پاکستان مسئولیت طالبان در بمب گذاری نافرجام در نیویورک را «نامحتمل» می داند

ارتش پاکستان می گوید معتقد نیست که طالبان پاکستان به بمب گذاری نافرجام در شهر نیویورک کمک کرده باشد.

این گروه شورشی مسئولیت حادثه را بر عهده گفته است، اما ژنرال اطهر عباس، سخنگوی ارتش پاکستان روز چهارشنبه گفت «هرکسی می تواند هر چیزی را ادعا کند» و گسترش دامنه دسترسی این سازمان تروریستی را «سئوال برانگیز» نامید. او گفت فکر نمی کند طالبان پاکستان قادر باشد به حملاتی در خارج از کشور دست بزند، زیرا ارتش تاسیسات آن را منهدم کرده است.

مقامات پلیس در نیویورک روز دوشنبه گفتند مدرکی وجود ندارد که از ادعای طالبان پاکستان حمایت کند.

اعضای خانواده و دوستان فیصل شهزاد نیز گفته اند تردید دارند که او با گروه های افراطی ارتباط داشته باشد. آنها گفتند فیصل در خانواده ای صلحجو و تحصیل کرده، بدون هیچ ارتباطی با احزاب سیاسی یا مذهبی رادیکال بزرگ شده ست.

او پسر یک افسر بازنشسته نیروی هوایی پاکستان است، و دارای همسر و دو فرزند است.

شهزاد در اواخر دهه ۱۹۹۰ با یک ویزای دانشجویی به آمریکا آمد. او در علوم کامپیوتری مدرک لیسانس گرفت، و دوره فوق لیسانس را در مدیریت بازرگانی گذراند.

همکاری فرد مظنون در بمب گذاری نافرجام نیویورک با ماموران تحقیق

   
   

 

مقامات آمریکایی می گویند یک مرد آمریکایی پاکستانی تبار که به کوشش نافرجام برای منفجر کردن بمب در شهر نیویورک متهم است، با بازجویان که سعی دارند از انگیزه او آگاه شوند، همکاری می کند.

مظنون، فیصل شهزاد ۳۰ ساله، قرار بود روز سه شنبه در دادگاهی در نیویورک با اتهامات روبرو شود، اما جلسه دادگاه تا چهارشنبه یا پنحشنبه به تاخیر افتاد تا او بتواند به سخن گفتن با بازجویان ادامه دهد.

مقامات می گویند شهزاد به نقش خود در توطئه اعتراف کرده و اطلاعات با ارزشی ارائه داده است. آنها همچنین می گویند او از حقوقی که به وی اجازه می دهد ساکت بماند، صرفنظر کرده است.

شهزاد پس از آن که پلیس او را به یک خودرو که روز شنبه با یک بمب منفجر نشده در داخل آن در میدان تایمز در نیویورک پارک شده بود ارتباط داد، دستگیر شد. ماموران او را دنبال کرده و روز دوشنبه از هواپیمایی که آماده بود نیویورک را به سوی دبی ترک کند بیرون کشیدند.

مقامات درباره هر نقشی که شهزاد ممکن است با سازمان های تروریستی خارجی داشته باشد تحقیق می کنند. آنها می گویند او تایید کرده که چگونگی استفاده از مواد منفجره را در اردوگاهی در شمال غربی پاکستان فرا گرفته است.

مقامات اطلاعاتی پاکستان می گویند آنها چندین نفر را در ارتباط با بمب گذاری نافرجام در نیویورک در شهر کراچی دستگیر کرده اند.

ماموران تحقیق همچنین به بررسی این موضوع پرداخته اند که چگونه شهزاد توانست سوار هواپیما شود، چرا که نام او چند ساعت قبل در فهرست افراد ممنوع از پرواز گنجانده شده بود.

ايران می گويد، می تواند در برابر تحريم های بين المللی مقاومت ورزد

محمود احمدی نژاد رييس جمهوری اسلامی ايران به خبرنگاران گفت ايران می تواند در برابر تحريم های بين المللی مقاومت کند. علت وضع تحريم های بين المللی عليه ايران امتناع جمهوری اسلامی از متوقف کردن غنی سازی اورانيوم است که پردازشی قابل استفاده در تسليحات اتمی دارد.

رييس جمهوری ايران اين اظهارات را روز سه شنبه در حاشيۀ کنفرانس امضاء کنندگان پيمان منع گسترش سلاح های اتمی در سازمان ملل، بيان داشت. آقای احمدی نژاد که تنها رييس کشور حاضر در اين کنفرانس بود گفت که ايران از تحريم ها استقبال نمی کند اما از آنها وحشتی هم ندارد.

سرگئی ريبکوف معاون وزير امور خارجه روسيه نيز روز سه شنبه به خبرنگاران گفت تا حدی خوشبين است که گفتگوها بر سر دور چهارم تحريم های سازمان ملل متحد عليه ايران، با سرعت پيش رود.

کشورهای پنج گانۀ عضو شورای امنيت سازمان ملل -- روسيه، چين، بريتانيا، فرانسه و آمريکا به انضمام آلمان برای وضع تحريم های جديد عليه ايران در تلاش بوده اند، تا در صورت لزوم به توافقهای لازم دست يابند. علت وضع تحريمهای جديد عليه ايران امتناع جمهوری اسلامی ايران از پيروی از دستور سازمان ملل متحد برای متوقف ساختن برنامه غنی سازی اورانيوم است.

فيصل شهزاد می گويد عمليات بمب گذاری در ميدان تايمز نيويورک را به تنهايی انجام داده است

 
 
 
 
 

فيصل شهزاد شهروند پاکستانی-آمريکايی در رابطه با بمب گذاری ناموفق ميدان تايمز نيويورک، دستگير شد.

مقامات معتقدند اگر خودرو بمب گذاری شده عصر روز تعطيل شنبه در اين محله توريستی و شلوغ نيويورک منفجر می شد، احتمالاً افراد زيادی کشته می شدند.

شهزاد ۳۰ ساله و متولد پاکستان نيمه شب دوشنبه قصد پرواز به دوبی را داشت که در فرودگاه بين المللی جان اف کندی نيويورک، بازداشت شد. فيصل شهزاد روز سه شنبه به ۵ فقره جرم، متهم شد. به گفتۀ مقامات او به آموزش برای به کار بردن مواد منفجره در پاکستان اعتراف کرده است.

شهزاد روز سه شنبه در يک دادگاه فدرال در نيويورک حاضر شد و گفت در اين عمليات به تنهايی کار می کرده است. بنا به گزارش ها به نظر می رسد خودرو نيسان بمب گذاری شده در ميدان تايمز توسط شهزاد خريداری شده بود.

اما مقام های پليس ايالات متحده می گويند ممکن است در اين بمب گذاری افراد بيشتری دست داشته و به خارج از کشور مرتبط باشند. در همين رابطه مقامات پاکستانی که خواسته اند هويت شان محفوظ بماند می گويند چند نفر را در اين رابطه دستگير کرده اند. به گفته آنها دست کم يک مرد در شهر کراچی دستگير شده است که گفته می شود دوست شهزاد است.

بازرسان همچنین درباره اینکه چگونه شهزاد توانسته است سوار هواپیما شود تحقیق می کنند چرا که نام او در فهرست اسامی افرادی که مجاز به پرواز نیستند ساعت ها پیش از دستگیری وی، ثبت شده بود.

جان پیستول معاون اف بی آی گفت شهزاد با آنها همکاری کرده و اطلاعات با ارزشی در اختیار اف بی آی قرار داده است.

ماموران اف بی آی روز سه شنبه منزل مسکونی شهزاد در ایالت کانتیکت در شرق آمریکا را جستجو کردند. به گفته مسئولان شهزاد به تازگی از یک سفر پنج ماهه از پاکستان بازگشته است.

در پاکستان، طالبان روز يکشنبه مسؤليت اين بمب گذاری را به عهده گرفته اند.

طالبان می گويند اين يک انتقام گيری در پاسخ به کشته شدن ۲ رهبر اصلی القاعده در ماه گذشته در عراق و همچنين دخالت ايالات متحده در کشورهای مسلمان است.

اما شهروندان پاکستانی نسبت به اين مسأله موضع متفاوتی دارند.

عمر داد خان تاجر قبيله ای که برای سفر تجاری به اسلام آباد آمده است می گويد «ما تروريست نيستيم. قبلا هم گفتيم الان هم با تأکيد کامل تکرار می کنيم. ما تروريسم را به شدت محکوم می کنيم. اما آمريکا تا وقتی که در مسائل ما دخالت کند مسلم است که طالبان هم تو مسائل آنها دخالت ميکند. ما از هر دو گروه، هم طالبان هم آمريکا، خواهش می کنيم سعی کنند مسائل را با گفتمان حل کنند، نه با جنگ.»

مرتضی حسن، حسابدار يک شرکت در اسلام آباد و تحصيلکرده آمريکا می گويد «بايد بپرسيم چه مدرکی داريد که وی اين کار را کرده است؟ اگر آمريکايی ها می گويند که فيصل مسلمان و پاکستانی است، ما پاکستانی ها و مسلمان ها بايد از آنها مدرک بخواهيم. نبايد هيچ چیز را بدون مدرک باور کنيم وگرنه آنهاهر کاری ميکنند که ما را به تروريسم ارتباط بدهند.»

پاکستان متحد کليدی ايالات متحده و کشورهای عضو ناتو در نبرد با طالبان در افغانستان است. اين کشور اما در عين حال، به عنوان محل آموزش شبه نظاميان اسلام گرا هم شناخته می شود.

معترضان در تايلند برغم قبول پذيرش پيشنهاد آشتی ملی به تظاهرات خود ادامه می دهند

رهبران سرخ پوشان مخالفِ دولت تايلند از تصميم دولت برای پايان بحران سياسی در اين کشور استقبال کردند با اين حال آنها می گويند پيش از پايان دادن به تظاهرات خيابانی دولت بايد بعضی مسائل را روشن کند.

آبهيسيت وجاجيوا نخست وزير تايلند روز دوشنبه اعلام کرد حاضر است انتخابات پارلمانی را زودتر از موعد مقرر در ۱۴ نوامبر برگزار کند.

سرخ پوشان با وجود پذيرش پيشنهاد آشتی ملی نخست وزير تاکيد دارند که وی بايد تاريخ منحل شدن پارلمان فعلی را نيز اعلام کند.

هزاران تظاهرکنندۀ مخالف دولت بيش از يک ماه است که مرکز تجاری بانکوک پايتخت اين کشور را تصرف کرده اند. آنها هنوز اعلام نکرده اند که چه زمانی اين منطقه را ترک خواهند کرد.

اعتصاب سراسری در يونان در واکنش به سياست صرفه جويی دولت ادامه دارد

نگرانیِ سرمايه گذارانِ بازارهای بورس اروپا از بحرانهای مالی و اقتصادی يونان صدمات عمده ای به ارزش شاخص های عمدۀ سهام در بازارهای بورس اروپا از جمله بازار بورس يونان، وارد آورده است.

بازار بورس يونان روز سه شنبه شاهد سقوط ده درصدی قيمت سهام بانکهای آن کشور بود.

در سال جاری قيمت سهام بانکهای يونان بيش از ۲۷ درصد تنزل کرده است و پيش بينی ميشود که اقتصاد آن کشور نيز در سال جاری بيش از ۴ درصد رشد منفی داشته باشد.

سقوط روز سه شنبۀ ارزش سهام يونان زمانی رخ ميدهد که کارگران آن کشور بعنوان اعتراض به سياست صرفه جويی دولت دست به اعتصاب دوروزه در آتن پايتخت آن کشور زده اند.

تظاهرکنندگانِ وابسته به احزاب و گروه های کمونيستی در يونان، بعنوان اعتراض به کاهش بودجه و افزايش ماليات، قلعه اکراپليس آتن را اشغال کردند، و ضمن بر افراشتن پرچم های سرخ، يکی از ديوارهای معروف اکراپليس را با پارچه نوشتۀ خود پوشاندند.

در همين حال بازنشستگان و کارمندان خدمات عمومی دولت، از جمله معلمان به خيابانهای آتن ريختند و عليه کاهش ۴۰ ميليارد دلاری بودجه دولت از سوی پارلمان يونان دست به تظاهرات زدند.

دولت يونان پس از تصويب وام ۱۴۶ ميلياردی خود ميگويد که برای مقابله با بحرانهای مالی چاره ای جز اجرای سياست صرفه جويی ندارد.

شبکه خبری فارسی صدای آمريکا آخرين خبرها و ويديوهای روز را روی تلفن موبايل، يا هر وسيله اينترنتی دستی ديگر، بطور رايگان عرضه می کند. لطفأ به آدرس سايت جديد موبايل صدای آمريکا توجه کنيد:

pnn.voa.mobi

DIT - پراکسی

Ultrareach - نرم افزار اولترا ريچ را از اينجا دانلود کنيد

UltraVOAPersian96

PSIPHON - نرم افزار

http://bit.ly/9XBTr

https://3241257.net/a.php?token=
cb57eb84c442fc36aa0af64235bdc17f

نرم افزار فيلترشکن

www.voanews.com/persian
/parvaaz.cfm

وبلاگ ها

راهروهای کنگره
http://voacapitol.blogspot.com

نوشته ها و خوانده ها
http://pnnketab.blogspot.com

روی خط
http://rooyekhat.blogspot.com

بهنام ناطقی
http://emshabtv.blogspot.com

بلاگ دونی
http://blogdooni.blogspot.com

ورزش
http://zangevarzesh.blogspot.com

ماهواره های صدای آمريکا

لطفاً توجه داشته باشید که صدای آمریکا از مشکلاتی که بر سر راه دریافت برنامه های شبکه خبری فارسی صدای آمریکا از طریق ماهواره ها قرار دارد، آگاه است، و با استفاده از همه امکانات خود در تلاش است که دسترسی به برنامه های تلویزیونی خود را با استفاده از تکنولوژی و مراجعه به تشکیلات و سازمانهای حقوقی و قانونی امکان پذیر سازد.
متاسفانه آنگونه که برخی از تماشاگران برنامه های تلویزیونی ما تصور میکنند برداشتن موانعی که بر سر این راه قرار دارد به آسانی میسر نیست، چرا که مشکلات فنی و پخش پارازیت بر روی ماهواره هائی که برنامه های ما را به شما میرساند از سوی جمهوری اسلامی ایران ایجاد میشود و مرکز ایجاد اختلال در ایران قرار دارد. همانگونه که بسیاری اطلاع دارند این مشکل برای بی  بی  سی و صدای آلمان نیز وجود دارد، و آنها نیز به اتفاق صدای آمریکا در رفع این مشکل تلاش می کنند.

Arabsat/Eurobird 8 (25.5 Deg East)

Downlink Frequency: 11,662 MHz

FEC: 3/4

Symbol Rate: 27.500 MSym/s

Polarization: V

VC/Service ID: 175

Eutelsat Hotbird 8 (13 Deg East)

Downlink Frequency: 12,242 MHz

FEC: 3/4

Symbol Rate: 3.7 MSym/s

Polarization: V

VC/Service ID: 295

Eutelsat W3A (7 Deg East)

Downlink Frequency: 10,720.75 MHz

FEC: 1/2

Symbol Rate: 22.0 MSym/s

Polarization: H

VC/Service ID: 6

Asiasat - 3 (105.5 Deg E)

Downlink Frequency: 4,040 MHz

FEC: 1/2

Symbol Rate: 20.4 MSym/s

Polarization: H

VC/Service ID: 415

Telstar 12 (15 Deg W)

Downlink Frequency: 11,545.3 MHz

FEC: 1/2

Symbol Rate: 5.7357441 MSym/s

Polarization: V

VC/Service ID: 3

Telstar 12 (15 Deg W)

Downlink Frequency: 12,608 MHz

FEC: 2/3

Symbol Rate: 19.279 MSym/s

Polarization: H

VC/Service ID: 6

Nilesat (AB4) - (7 Deg W)

Downlink Frequency: 11,355 MHz

FEC: 3/4

Rate: 27.5 MSym/s

Polarization: V

VC/Service ID: 1004

 

در اين ايميل

خبرها
ايران
آمريکا
آمريکای لاتين
اروپا
خاورميانه
آسيا
آفريقا
مناطق ديگر
هنر و فرهنگ
حوادث و بلايا
اقتصادي
آموزش
محيط زيست
بهداشت
حقوق بشر
نيروی کار
سياست
مذهب
علم و فن آوری
مسايل اجتماعی
ورزش
زنان

فسخ آبونمان

اگرنمی خواهيد اين ايميل را دريافت کنيد فسخ آبونمان

کمک می خواهيد؟

اگر در مورد اين ايميل پرسشی داريد به ankbut@voanews.com اطلاع دهيد.

صفحه نخست سايت از نو طراحی شده است تا دسترسی به اخبار و اطلاعات، ويديو، و برنامه های صدای آمريکا را تسهيل کند.

فسخ آبونمان | خبرهای بيشتر